IMG_9766.jpg
p1.JPG
IMG_9766.jpg

The-story-behind


SCROLL DOWN

The-story-behind


The story behind Aainda

Stichting Aainda is geboren uit de droom van een daadkrachtige Afghaanse vrouw die in 2000 als vluchteling in Nederland arriveerde. Zij was gedwongen haar thuisland achter zich te laten; het land waar ze geboren en getogen was, het land waar ze zo graag haar kinderen had laten opgroeien. Maar ook het land waar de Taliban alles kapot had gemaakt wat haar lief was, inclusief het leven van haar man.

"Iemand moet er schoolspullen naartoe brengen; geen geld."

p1.JPG

Who are we


Who are we


Het bestuur

Wij zijn een groepje enthousiaste vrijwilligers van verschillende etnische achtergronden en verschillende leeftijden. Dat maakt ons bestuur zo bijzonder! Degenen die een Afghaanse achtergrond hebben, vormen een mooie brug tussen Afghanistan en Aainda, degenen die in Nederland geworteld zijn de brug tussen Aainda en de Nederlandse samenleving. Als bestuur hebben we veel opleiding genoten, in heel verschillende richtingen; zowel de technische opleidingen als ook de sociale wetenschappen zijn bij ons vertegenwoordigd. En elk van ons heeft zijn eigen werkervaringen en kwaliteiten, die ons tezamen tot een zeer veelzijdig, maar vooral enthousiast en gemotiveerd team maken. Samen kunnen we een verschil maken!

"Samen kunnen we een verschil maken!"

Al het werk binnen Aainda is vrijwilligerswerk. Het bestuur zet daarvoor de eigen deskun­digheid, capaciteiten en tijd in. Die inzet is letterlijk en figuurlijk onbetaalbaar. Er worden daarvoor geen geldelijke ver­goedingen gegeven aan het bestuur (klik hier voor het beloningsbeleid). Het bestuur van Aainda bestaat uit de volgende leden:

Parwin Zamani (Voorzitter)

Inge Melchior (Secretaris)

Farangis Hassani (Secretaris)

Afshan Anzar (Penningmeester)